vintage kantoorinrichting
Vintage, New York loft kantoor.
Daarbij een strakke afwerking die het beeld weer een moderne touch geeft. Verder veel groen, door middel van grote planten en vintage objecten als oude stoelen, tafels, banken, industriële lampen en rustige kleuraccenten. Een modern vintage, New York loft kantoor!
21 beste afbeeldingen van vintage kantoorinrichting in 2019 Vintage kantoorinrichting, Kantoorinrichting en Interieur.
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
Mooie ontwerpen van bekende ontwerpers uit de jaren 30 tot de jaren 80, heruitgaven van oude ontwerpen en natuurlijk onze collectie nieuwe meubels. Gek op vintage design. Sinds 2006 is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industriële designmeubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. En als buisframespecialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen. Heruitgaven en nieuw design. De Machinekamer heeft de exclusieve licentie om diverse meubelklassiekers opnieuw uit te geven zoals de Galvanitas stoelen. Met gebruik van de oude mallen krijg je een nieuwe uitgave van het originele ontwerp. Zelf ontwerpen we nieuwe meubels geïnspireerd op oude ontwerpen, met een frisse eigentijdse look. Stoelen, banken, krukken en tafels die aansluiten op de wensen van nu, met het design van toen. De Machinekamer zakelijk. Kenmerkend voor de vintage, maar zeker ook de heruitgaven en nieuwe designmeubels is hun degelijke kwaliteit. De meubels zijn daarmee zeer geschikt voor de zakelijke markt zoals horeca, scholen of kantoor. Bekijk de collectie online en kom ook eens langs bij onze showroom in Zaandam.
Industrieel kantoor interieur Plan Effect.
Industriële inspiratie voor uw kantoor. Industriële elementen zorgen vaak voor een stoer effect in uw kantoorinrichting. Of het nu gaat om een industriële lamp, industriële tafel of industriële meubels., alles draagt bij aan het creëren van een compleet industrieel kantoor. Plan Effect voorziet uw kantoor van de mooiste industriële wanden. Wat dacht u van de robuuste EGO? Of de minimalistische TEN? Met beide wandsystemen creëert u de perfecte industriële look. De belijning is zelf te bepalen, waardoor u de industriële wand naar wens kunt samenstellen. Een industrieel kantoordesign is stoer, robuust en perfect te combineren met andere kantoorstijlen dankzij de strakke vormen en neutrale kleuren. Wees creatief met retro eyecatchers en maak van uw kantoorruimte een compleet industrieel interieur. VINTAGE WANDSYSTEEM EGO.
Gebruikt kantoormeubilair Habee Kantoor en Projectinrichting.
Uw voordeel van ons gebruikt kantoormeubilair: schoongemaakt, nagekeken, geleverd en geplaatst volgens onze leveringsvoorwaarden. archief en magazijnstellingen, deze worden ongemonteerd geleverd. Deze online selectie is een fractie van ons totale aanbod. B el of mail ons: 0515-427080 / info@habee.nl Alle prijzen zijn excl.
Kantoor veranderen naar vintage kantoorinrichting 3 Staalbaron.
Old School Vintage 11900, 24000., Sterke Tafel Pure 44600., Sensi Tafel 45000, 69000., Kaly A Nosag 36660, 38660., Zorgmeubilair Hospice 2019. Interieurontwerp Zorginstelling 2019. Stapelbare koppelstoelen Alkmaar 2019. Kantoor veranderen naar vintage kantoorinrichting 3. Sta op stoel aanbieding. 2018: Privacy Statement.
Kantoor ingericht als een vintage fotokamer Inrichting-huis.com.
Home Kantoorinrichting Kantoor ingericht als een vintage fotokamer. Kantoorinrichting Vintage interieur Kantoor ingericht als een vintage fotokamer. Eén van de twee slaapkamers van een stoer Scandinavisch appartement is ingericht als kantoor werkplek. Een aparte kamer waar ongestoord gewerkt kan worden.
Valk 4100 Vintage IME Kantoor en magazijninrichting.
Heb je een vraag over de Valk 4100 Vintage? Neem dan direct contact op via 040 251 45 20 of stuur een mail via info@i-m-e.nl. Valk 4100 Vintage, deze slanke stoel heeft een speels karakter, een robuust frame met kruisverbinding.

Contacteer ons