industrieel kantoorinrichting
Industriële kantoorinrichting SKEPP.
Je weet nu wat een industrieel kantoordesign inhoudt, daarom kun je zelf aan de slag met het inrichten van jouw kantoorpand of kantoorruimte. Maar het kan ook zijn dat je misschien liever kiest voor een andere stijl, zoals een moderne, creatieve of Scandinavische kantoorinrichting.
3 x inspiratie voor een industriële kantoorinrichting De Kantoorinrichter De Kantoorinrichter.
Een industrieel pand sfeervol inrichten. Als uw kantoor gevestigd is in een industrieel pand dan beschikt u waarschijnlijk over grote open ruimtes met grote ramen, betonnen vloeren en onbewerkte muren en plafonds. Dit is een goede basis voor een industriële kantoorinrichting.
Industrieel thuiskantoor op zolder Inrichting-huis.com.
Home Industrieel thuiskantoor op zolder. Industrieel interieur Kantoorinrichting Klassiek interieur Modern interieur Industrieel thuiskantoor op zolder. Een werkplek in huis is altijd wel fijn. Een plekje in huis waar je de maandelijkse administratie kunt doen, een sollicitatiebrief kunt schrijven of in volle concentratie voor een examen kunt leren.
Jouw industriële kantoorinrichting MKB Servicedesk.
Wees vooral creatief en ga snel aan de bak met je industriële kantoorinrichting. 1: Laat een oude fabriekshal je inspiratiebron zijn. Fabriekshallen zoals die in de 19de en 20ste werden opgetrokken, zijn de inspiratiebron voor de industriële kantoorinrichting van vandaag.
2017: Kantoorinrichting Industrieel voor Boekel Staalbaron.
Deze uitgangspunten wilden Maaike en Ellen uitstralen met de kantoorinrichting. Eerlijke materialen zoals stoer Eikenhout voor tafelbladen, ruw blauw metaal voor frames, beton kleurige vloeren en barbladen versterken deze prachtige Noord-Hollandse mentaliteit en geven de kantoorinrichting een industriële Look. Kantoorinrichting Industrieel: Meubelmix ontwerp.
Creatieve soberheid van een industrieel interieur Rohde Grahl.
Een ander karakteristiek kenmerk van een industrieel interieur zijn wanden die volledig of gedeeltelijk bedekt zijn met bakstenen en doorleefd metselwerk. Laat het interieur voor jouw bedrijf spreken en ontdek de creatieve soberheid van een industriële kantoorinrichting. Van recessie naar een wereldwijde trend.
Kantoorinrichting Van Abbevé Hout Interieur.
Mollerusweg 15 17. 2031 BZ Haarlem. T 023 532 6355. Kantoorinrichting JB Wouters. Kantoorinrichting JB Wouters. Kantoorinrichting VTG Beton. Kantoorinrichting VTG Beton. Project PUUR Makelaars. Project PUUR Makelaars. Projectinrichting Green Textile. Projectinrichting Green Textile. TravelXL Reisbureau Haelen. TravelXL Reisbureau Haelen.
Dé kantoortrend: industriële sferen Flexas.
Een open keuken is een mooi en praktisch onderdeel van een industriële kantoorinrichting aangevuld met een aantal hoge tafels met barkrukken voor wat flexwerkers. Om een grote ruimte in te richten kun je verschillende bureaus tegen elkaar aan zetten. Dat is handig om kabels van elektronica mooi weg te kunnen werken, zodat er een leeg bureau overblijft. Kantoormeubilair dat vaak terug komt zijn moderne blankhouten meubelen met metalen onderdelen, in combinatie met grote fabriekslampen en zachte matten. Het kleurenpallet van een industriële ruimte is behoorlijk simpel. Warme, neutrale tonen maken de look helemaal af. Vooral grijs werkt perfect met de ruige uitstraling. Gebruik geen opvallende kleuren en zo min mogelijk verf, laat de houten tafel voor wat hij is. De materialen die je gebruikt, hebben eigenlijk al de juiste kleur voor de industriële sfeer. Er wordt veel gebruik gemaakt van staal, ijzer, metaal, koper en hout. Die al meerdere malen gerecycled of upcycled zijn. Er mag gezien worden dat er geen gebruik is gemaakt van nieuwe, dure items. Want ja, deze interieurtrend kan pretty cheapass zijn. Check snel de volgende inspiratiefoto's. De suikersilo's' in Halfweg. De kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Voormalige paardenstallen Amstelbrouwerij. Ben jij op zoek naar een industrieel kantoor?

Contacteer ons