circulaire kantoorinrichting
Circulair inrichten: wat is er mogelijk voor kantoorinterieur?
Het bepalen van de waarde van het bestaande interieur vormt de eerste stap op weg naar een circulaire kantoorinrichting. Voordat besloten wordt de gehele kantoorvloer af te schrijven, is het verstandig om te inventariseren welke waarde het huidige interieur nog vertegenwoordigd.
Kantoorinrichting op maat Gispen: uw circulaire kantoorinrichter.
Andere veelgehoorde wensen zijn flexibiliteit, efficiency slim gebruik van de beschikbare vierkante meters en duurzaamheid. Het antwoord van Gispen hierop is: duurzaam design. Gispen creëert doordachte en duurzame omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Wij ontwerpen en realiseren een totale werkomgeving op maat die uw identiteit, doelstellingen en werkprocessen ondersteunt.
Circulaire kantoorinrichting: welke stappen kunt u zetten? Pinterest icon.
Zo zijn wij trots partner van Cirkelstad en MVO Nederland. Krachten bundelen en van elkaar leren zorgt voor een versnelling van de transitie naar een circulaire economie en circulaire kantoorinrichting. Meer weten over hoe wij circulaire kantoorinrichtingen voor u kunnen ontwerpen en realiseren?
Circulaire kantoorinrichting KATO projecten.
Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen rondom dit project. We hopen snel fotos toe te kunnen voegen van het project! Ben jij ook op zoek naar een circulaire kantoorinrichting?
De route naar een circulaire kantoorinrichting PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Het opgeleverde rapport De" route naar een circulaire kantoorinrichting" is een eerste stap in visievorming, kansenverkenning en aanbevelingen voor een circulaire categorie. Naast een verkenning van de invloed en potentie van circulaire bedrijfsvoering binnen de categorie Kantoorinrichting bevat het rapport ook een analyse van de organisatieomgeving, zijn er ambities en doelen geformuleerd en kansrijke routes voor implementatie geïdentificeerd.
Circulaire kantoorinrichting bij de Rijksoverheid: wat zijn de ervaringen?
Circulaire kantoorinrichting bij de overheid. In het circulaire contract zijn onder andere bureaustoelen, tafels, kasten en lockers opgenomen voor zon 28 Rijksoverheidsorganisaties waaronder alle ministeries, Rijkswaterstaat, Dienst Justitiële Inrichtingen en het Openbaar Ministerie. Ook andere overheidsinstanties maken gebruik van dit nieuwe contract.
Circulair Meubilair Circufair 100% Circulaire kantoorinrichting.
Samen met een interieurstilist kijken we naar de mogelijkheden zodat u een leven lang kunt gaan genieten van uw duurzame kantoorinrichting. Bij Circufair gaan we samen met u voor een duurzame kantoorinrichting. Een interieur dat een leven lang meegaat is het doel dat we samen met ondernemers zoals u willen bereiken.
Leernetwerk Circulaire kantoorinrichting Green Deal Circulair Inkopen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om kantoorinrichting circulair in te kopen? Sluit u dan aan bij het leernetwerk circulaire kantoorinrichting. In vier bijeenkomsten bediscussieerd u met collegas en experts uw eigen ervaringen en specifieke kansen en valkuilen die komen kijken bij circulair inkopen van kantoorinrichting.

Contacteer ons