circulaire kantoorinrichting
Kantoorinrichting op maat Gispen: uw circulaire kantoorinrichter.
Het antwoord van Gispen hierop is: duurzaam design. Gispen creëert doordachte en duurzame omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Wij ontwerpen en realiseren een totale werkomgeving op maat die uw identiteit, doelstellingen en werkprocessen ondersteunt. Onze kracht: jarenlange kennis en ervaring op het gebied van circulair inrichten, onze inrichtingsfilosofie Life at Work, onze eigen ontwerp en productiefaciliteiten en een groot netwerk aan partners.
Circulaire kantoorinrichting: welke stappen kunt u zetten? Pinterest icon.
Zo zijn wij trots partner van Cirkelstad en MVO Nederland. Krachten bundelen en van elkaar leren zorgt voor een versnelling van de transitie naar een circulaire economie en circulaire kantoorinrichting. Meer weten over hoe wij circulaire kantoorinrichtingen voor u kunnen ontwerpen en realiseren?
Circulaire kantoorinrichting KATO projecten.
Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen rondom dit project. We hopen snel fotos toe te kunnen voegen van het project! Ben jij ook op zoek naar een circulaire kantoorinrichting?
De route naar een circulaire kantoorinrichting PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Samen met REBus, PIANOo, de ministeries BZK en IM en TurnToo is een eerste stap gezet door middel van een onderzoek naar de kansen voor een circulaire categorie oktober 2016. Het opgeleverde rapport De" route naar een circulaire kantoorinrichting" is een eerste stap in visievorming, kansenverkenning en aanbevelingen voor een circulaire categorie.
Circulaire kantoorinrichting bij de Rijksoverheid: wat zijn de ervaringen?
Wat is de aanpak geweest en hoe wordt er nu, een jaar later, op teruggekeken? Deze vragen worden beantwoord tijdens de Facto-middag over Circulair FM op 12 november door Sabien van der Leij foto, categoriemanager kantoorinrichting Rijksoverheid in haar presentatie Circulaire kantoor inrichting bij de overheid. Circulaire kantoorinrichting bij de overheid.
Circulair Meubilair Circufair 100% Circulaire kantoorinrichting.
Samen met een interieurstilist kijken we naar de mogelijkheden zodat u een leven lang kunt gaan genieten van uw duurzame kantoorinrichting. Bij Circufair gaan we samen met u voor een duurzame kantoorinrichting. Een interieur dat een leven lang meegaat is het doel dat we samen met ondernemers zoals u willen bereiken.
Rijksbrede contracten voor circulaire kantoorinrichting ondertekend Duurzaam Ondernemen.
Boeken over bedrijfsethiek. Rijksbrede contracten voor circulaire kantoorinrichting ondertekend. Geplaatst op 1 december 2017. Rijkswaterstaat, Gispen en Rohde Grahl hebben woensdag 22 november 2017 de contracten ondertekend voor de levering van circulaire kantoorinrichting voor ongeveer 100.000 werkplekken binnen het Rijk.
Circulaire kantoorinrichting: tips van marktpartijen F-Facts.
Circulaire kantoorinrichting: tips van marktpartijen. Marktpartijen gaven elkaar tijdens het PIANOo-leernetwerk gouden tips op 4 themas: levensduurverlenging, nieuw circulair meubilair, verdienmodellen en ketensamenwerking. Eén van de rode draden in die tips was dat de producenten van kantoormeubilair hopen op meer partnership met overheidsdiensten.

Contacteer ons