trends kantoorinrichting 2015
Bedreigde kantoortrends GZ OfficeXperience.
28 december 2015. Werken we over vijf jaar nog steeds voornamelijk op kantoor? Met zn allen en tijdens dezelfde uren? Gebruiken we dan de fax nog en delen we dan nog steeds visitekaartjes uit? Of is het kantoor straks een ontmoetingsplek en werken we voornamelijk flex? Genoemde fax zal over vijf jaar wel écht alleen nog maar verkrijgbaar zijn bij de antiekhandel. En de vaste telefoon? We geloven ook niet dat daar nog toekomst in zit. Hij zal gerust nog even op onze bureaus blijven staan, maar waarschijnlijk pakken we de komende jaren steeds vaker onze smartphone met voorgeprogrammeerde nummers en mogelijkheid tot bellen vanuit een browser. En hoe zit het over vijf jaar met onze kantoorpanden en werktijden? Als we Wim de Ridder, hoogleraar Toekomstverkenning en Toekomstonderzoek aan de Universiteit Twente moeten geloven wordt het kantoor straks voornamelijk een ontmoetingsplek. En onze werktijden? Erik Bouwer, journalist en publicist op het gebied van technologie en informatie, beweert dat we echt niet nog twintig jaar knokken tegen de ochtend en avondspits. Zeer waarschijnlijke voorspellingen. We verwachten dat we over vijf jaar zon 15% minder kantoorruimte zullen gebruiken. Daarnaast zal ook de bezettingsgraad dalen. Deze ontwikkelingen vereisen een andere manier van kantoorinrichting.
De kantoortrends van 2015.
Kantoorinrichting anno 2015 staat hierbij stil en specialisten op gebied van kantoorinrichting besteden hier meer en meer aandacht aan. De kleur oranje op kantoor zet aan tot creativiteit. Inspiratie opdoen voor nieuwe kantoorinrichting? Of je nu een kantoor, een school, zorg of overheidsinstelling moet inrichten, het begint allemaal met inspiratie. Inofec Kantoormeubelen, al meer dan 25 jaar specialist op gebied van kantoorinrichting, heeft een uitgebreide catalogus om ook inspiratie op te doen. Je kunt deze catalogus nu gratis aanvragen en krijgt deze direct thuisgestuurd. Eerste fotos nieuwe campus Facebook uitgelekt Zeven tips om de kantoordagen wat dragelijker te maken. Jong Nederlands bedrijf brengt digitale innovatie voor MKB naar Europese markt Maak kennis met de 100% elektrische Kia e-soul Met deze noise cancelling headphones kun jij je altijd focussen. De redactie van Dutchcowboys is te bereiken via redactie@dutchcowboys.nl. Verder lezen over Trends Nederlanders hebben de beste digitale vaardigheden van Europa De mooiste design meubels voor 2020 De 10 best bekeken Nederlandse videos op YouTube uit 2019 Het jaar 2019 op Twitter: Van boerenprotest tot samensterk Dit zijn de e-commerce trends en ontwikkelingen voor 2020 Rode ogen en een loopneus: pollen zijn er vroeg bij dit jaar Wat is een breinorgasme?
De kantoortrends van 2015 Viking Blog.
Wil je je klanten ontvangen in een designverantwoorde omgeving? Doe dan inspiratie op met deze vijf tips voor de trends van 2015 op het gebied van kantoorinrichting. Thuiswerken op kantoor. Hoe wel de ene trend is dat we steeds vaker thuiswerken, is een nieuwe trend dat we graag ook een stukje van thuis meenemen naar het kantoor.
Nieuws Profile Project kantoorinrichting en advies.
Trends op het gebied van kantoorinrichti. Een nieuw kantoor binnen 5 maanden. 10 tips om meer te bewegen op kantoor. De effecten van kleur in de werkomgeving. Profile Gear Tool Kit. De voordelen van planten op kantoor. Bezoek en showroom adres.: Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk. Telefoon: 31 70 390 95 90. Expert in Kantoorinrichting.
Dé trends in kantoorinrichting voor 2018 Designkantoormeubilair Blog.
De hoogste tijd dus om eens te kijken wat nou dé trends op het gebied van kantoorinrichting voor dit jaar zijn. Onder andere door de invloed van de grote techbedrijven als Google, Facebook en Microsoft worden onze kantoren steeds minder een kantoor en meer en meer een speeltuin van flexibiliteit en mogelijkheden.
Arbeidsmarkt: 10 trends voor 2015 facto.nl Checklist, HNW, Kantoorinrichting, Management en organisatie, Nieuws.
Vastgoed en huisvesting. Arbeidsmarkt: 10 trends voor 2015. 12 november 2014. Bezuinigingen op de werkvloer en de trend om diensten meer te gaan outsourcen hebben tot een werkomgeving geleid waarin iedereen onder druk staat om relevant te blijven en zichzelf steeds te blijven ontwikkelen. Zet deze trend door?
Kantoorinrichting HR-kiosk.nl.
Een donatiepot voor het goede doel trekt ze steeds vaker over de streep. Bron: Driessen, dec. 2016 5 trends voor kantoorinrichting in 2017. Flexibel, gezond, ruimte voor ontspanning. Wat zijn de trends op het gebied van kantoorinrichting die in 2017 echt gaan doorzetten?
Groothandels Distributeurs Kantoorvak.
Maandag 08 juni 2015. KantoorVak Trends Design nr. 05-06-2015 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends Design. Wegen Wim de Goei en Jalema scheiden. Dinsdag 16 juli 2013. Na bijna 2 jaar gewerkt te hebben bij Jalema hebben de Raad van Commissarissen, Joan Westendorff, als enig aandeelhouder van Jalema, en Wim de Goei besloten dat de wegen gaan scheiden. Onder leiding van Wim de Goei vonden in een stormachtige tijd voor deze branche veel ontwikkelingen plaats die gericht zijn op de toekomst, aldus een persbericht uitgegeven door Jalema. Door het uitbijven van resultaten verschilden partijen van inzicht over de wijze waarop het bedrijf moest wordet voortgezet. De functie van De Goei wordt overgenomen door Léon Lalieu, directeur van zusterbedrijf I-fourC. Quantore lanceert Dé Kantoorvakhandel het online platform voor MKB en ZZP-er. Vrijdag 28 juni 2013. Om de leden in hun onderscheidende positie naar het MKB en de ZZP-er te ondersteunen lanceert Quantore vandaag het platform Dé Kantoorvakhandel. Dé Kantoorvakhandel is het nieuwe online platform over kantoorartikelen en kantoorinrichting, speciaal gericht op MKBers en ZZPers.

Contacteer ons