sko kantoorinrichting
SKO Projectinrichting Berichten Facebook.
Jos Brouwer is de eerste medewerker die 40 jaar bij SKO in dienst is. Een unieke mijlpaal, die niet vaak meer voorkomt. Begonnen aan de Schimmelpenninck van der Oyehof en De Mors in Ootmarsum via de Molenstraat, Eekboerstraat, Enschedesestraat in Oldenzaal meegegaan naar de huidige locatie aan de Eektestraat.
SKO Oldenzaal showroom, mooie moswand in het trappenhuis Kantoorinrichting, Interieur, Kantoor.
/title /query_suggestions user_suggestions title. /title /user_suggestions board_suggestions title. SKO Oldenzaal showroom, mooie moswand in het trappenhuis. SKO Oldenzaal showroom, mooie moswand in het trappenhuis. Bekijk deze pin en meer op Planten in de kantooromgeving van SKO Projectinrichting. Deze pin bekijken.
Tweedehands kantoormeubilair Multi Ratio.
Onze opkoper kantoormeubelen houdt altijd rekening met de kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen. Daarna controleren onze medewerkers alles wat binnenkomt op volledigheid, veiligheid en kwaliteit. Waar nodig worden de producten gereinigd, opnieuw gestoffeerd of voorzien van een nieuw bureaublad. Zo kunt u altijd een kwalitatief goed product verwachten tegen een scherpe prijs. Naast tweedehands kwantoormeubelen hebben wij ook refurbished kantoormeubilair. Dit zijn meubelen die u naar wens kunt aanpassen door middel van een nieuwe stoffering of een nieuw bureaublad. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij 2e hands kantoormeubelen betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande stoel wordt gemaakt.
KBM SKO verzorgt circulaire inrichting gemeente Enschede.
De keuze voor SKO. De gemeente Ensched e streeft naar versneld circulair inkopen. Alle inkoopprocessen zijn ingericht op de realisatie hiervan, zo ook de aanbesteding voor circulair kantoorinterieur van de gemeente eind 2017. Na een marktconsultatie, formuleerde de gemeente haar ambities voor circulaire kantoorinrichting.
Inside Information Metamorfose bij SKO.
SKO heeft het vertrouwde aanzicht van het bedrijfsgebouw in Oldenzaal uitgebreid. De indeling en inrichting van de volledige werkomgeving en showroom hebben een totale metamorfose ondergaan. We" tonen u hierbij in alle facetten onze innovatieve en vooruitstrevende visie op Het Anders Werken, aldus Jos Harperink van SKO. Het resultaat van deze verbouwing en herinrichting is een belevingscentrum, waar organisaties op conceptmatige wijze kantoorinrichting kunnen ervaren.
Project Gemeente Hardenberg, door SKO Planten.
SKO-IT WellingaWellinga.
Dat vinden we belangrijk. Als je ons belt weten wordt je verrassend vaak meteen geholpen zonder eerst in een wachtrij terecht te komen. We zorgen ervoor dat onze mensen weten we wie je bent en hoe je IT omgeving in elkaar zit.
9 beste afbeeldingen van De kantoortuin Werkplekken, Advocaat kantoor en Wasmandhouder.

Contacteer ons