engels kantoorinrichting
Klassieke Klassieke en en landelijke landelijke meubelen meubelen op op maat maat Mr. Mr. Higgins. Higgins.
Het toegepaste materiaal in combinatie met de afwerking is zeer bepalend voor de uiteindelijke stijl en uitstraling van een meubel. Mr Higgins biedt een ruime keuze aan kleuren en bewerkingen; van tijdloos klassiek Engels tot landelijk lifestyle. Altijd met een klassieke touch en prachtig afgewerkt.
kantoorinrichting Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Externe bronnen Nederlands Engels NL EN. Omvatten zij mede de bezoldiging van de notarissen en ambtenaren van de onderscheiden. kantoren, alsoo k d e kantoorinrichting e n d ergelijke? Does it include the salary of notaries and of officials in their offices.,
Kantoorinrichting: vertaling Nederlands Engels.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Zoek: kantoorinrichting. Nederlandse en Engelse zoekresultaten voor: kantoorinrichting. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. Het woord kantoorinrichting is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar engels. Uitgebreide vertaling voor kantoorinrichting Nederlands in het Engels.
Klassiek Kantoor.
Wilt U uw kantoor of woning verrijken met klassiek meubilair? Kom naar onze 1.500 m2 showroom in Doetinchem of bestel in de webshop. Welkom op de website van Klassiek Kantoor, de grootste speciaalzaak in klassieke kantoormeubelen en accessoires in Nederland en Belgiƫ.
Originele Engelse klassiek bureau en archiefkasten, handgemaakt en op maatrechtstreeks, uit Engeland.
Het engels bureau vindt een plaatsje in de kantoor, slaapkamer of de woonkamer, naargelang de functie die u er aan geeft. In gewoon hout of geschilderd hout, klassiek of op maat, het bureau verleidt door zijn stijl en past zich aan uw ruimte aan.
Bureaus Bureaus Archieven Mr. Mr. Higgins. Higgins.
Klassiek bureau Carved. Engels bureau International. Klassiek bureau Office. Engels partnerbureau Carlton. Klassiek hoekbureau Sideboard. Dubbel Engels bureau. Klassiek hoekbureau Corner. Engels partnerbureau Solid. De klassieke bureaus uit onze collectie worden gemaakt van mahoniehout. De mahonie bureaus zijn antiekreproducties van antieke Engelse bureaus.
kantoorinrichting kantoorinrichting Vertaling Vertaling Nederlands-Engels. Nederlands-Engels.
Mijnwoordenboek.nl 2020 Privacy Contact info Sitemap Aanmelden / inloggen TaalApp. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kantoorinrichting DE kantoorinrichting ES kantoorinrichting FR.
Vind engels bureau op Marktplaats.nl.
Bijlesje.nl heeft momenteel meerdere docenten engels beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor bijles engels voor alle klassen van de middelbare school. De docent kan je helpen met: het voorbereiden op een toets of een examen; het maken van je engels.

Contacteer ons