de ahrend kantoormeubelen
Tweedehands kantoormeubelen in Ede van de Scheur kantoormeubelen.
Van de Scheur Kantoormeubelen: specialist in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. Naast een groot aanbod tweedehands of zo goed als nieuw kantoormeubilair, hebben wij ook een zeer breed assortiment nieuwe kantoormeubelen. U kunt bij ons terecht voor uw complete kantoorinrichting, van bureaustoel tot ladekast en van vergadertafel tot accessoires zoals een voetensteun of zichtschot bijvoorbeeld. De door u gekochte meubelen en/of accessoires kunnen we uiteraard bij u op locatie bezorgen en voor u monteren; meer hierover leest u bij werkwijze en garantie.
Alle producten Ahrend.
Al meer dan 120 jaar produceert en levert Ahrend kantoormeubelen voor diverse werkomgevingen. Design, ergonomie en duurzaamheid zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten. Met een ruim aanbod van bureaus, vergadertafels, bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten en zorg en onderwijsmeubilair biedt Ahrend altijd een passende oplossing voor jouw kantoor of werkomgeving.
Ahrend kantoormeubelen.
Ahrend kantoormeubilair voor uw kantoorinrichting nodig? Hieronder vindt u ons complete assortiment 2de hands Ahrend kantoormeubilair. Weet u al precies wat u zoekt? Klik dan hierboven op één van de categorieën om direct naar de verschillende soorten Ahrend kantoormeubelen te gaan.
Ahrend 230 Bureaustoelen Vanaf 16335, Lamers Kantoormeubelen.
Ahrend kantoormeubilair staat al jaren voor kwalitatief hoogstaande meubelen en is voor vele bedrijven een gewild merk binnen de kantoorinrichting. Als opvolger van de welbekende Ahrend 220 bureaustoel is ook de Ahrend 230 mateloos populair geworden vanwege de combinatie van zitcomfort, ergonomie en design. Naast de bekende bureaustoelen bieden we bij Lamers Kantoormeubelen ook een breed assortiment aan met Ahrend bureaus, Ahrend Vergadertafels en Ahrend Vergaderstoelen.
Tweedehands kantoormeubelen met garantie Mauron.
Bekijk de voordelen. E-mail ons info@mauron.nl. Bel ons 024-7470174 900-2100.: Tweedehands kantoormeubelen bestellen bij Mauron. Zoek t u tweedehands en refurbished kantoormeubelen van Ahrend? Wij zijn dé specialist van dit Nederlandse topmerk en bieden een ruim en gevarieerd aanbod. Zo treft u in ons assortiment hergebruikte kantoormeubelen van Ahrend, maar ook Haworth en Rohde Grahl bureaustoelen. Van een complete kantoorinrichting tot refurbished bureaus of een vergadertafel voor uw kantoor of bedrijf. Bij ons vindt u kwalitatieve gebruikte kantoormeubelen voor een aantrekkelijke prijs. We" helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden bij andere bedrijven." WIJ BEZORGEN GRATIS VANAF 499, EXCL. 5 JAAR GARANTIE OP HERSTOFFEREN VAN STOELEN. HERGEBRUIKTE AHREND KANTOORMEUBELEN. Bureaus en werkplekken. Corona en thuiswerken. Corona en thuiswerken Het zal niemand zijn ontgaan dat corona ons momenteel gevangen houdt. Allereerst natuurlijk dat dit virus erg gevaarlijk is voor met. Bekijk alle artikelen. Hoe blijf je fit op kantoor? Hoe blijf je fit op je thuiskantoor? Als je lange dagen op kantoor werkt, veel zit en dus. Herstofferen van kantoorstoelen is een goed alternatief voor nieuw kopen.
Tweedehands Ahrend kantoormeubelen.
De uitstekende kwaliteit van Ahrend producten vindt u terug in het grote aanbod op onze website. Hoewel gebruikt, zijn de meeste Ahrend producten nog in goede staat en passen de meubelen nog naadloos in uw kantoorinrichting. Ons aanbod Ahrend kantoormeubilair.
Ahrend tweedehands meubilair shoppen.
0314 399 081. Ahrend staat al meer dan 100 jaar voor innovatie en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Ons assortiment Ahrend tweedehands meubilair is zeer selectief ingekocht om deze kwaliteit te kunnen blijven handhaven. Profiteer nu van de kwaliteit en innovatie van Ahrend, voor een betaalbare prijs. Bent u benieuwd naar ons Ahrend meubilair? Of wilt u graag op een Ahrend bureaustoel zitten? Kom dan lang in onze showroom. We hebben ruim 20.000 producten op voorraad leverbaar en een showroom van 2.500 m2. Bent u op zoek naar Ahrend kantoormeubelen voor een scherpe prijs?
Ahrend.
In 1896, op 18-jarige leeftijd, begon Jacobus Ahrend, op naam van zijn moeder een kantoorboekhandel, genaamd de N.V. Ahrend en Zoon op de Singel 24 te Amsterdam. Zie ook Ahrend breidt zich snel uit en omvat al gauw tekentafels, tekenbenodigdheden, lichtdrukmachines en waterpasinstrumenten. In de jaren 20 voegt Ahrend daar in toenemende mate kantoormeubelen aan toe.

Contacteer ons