ahrend kantoormeubelen st oedenrode
Kantoor Kantoor Kantoor inrichten? inrichten? inrichten? Ahrend. Ahrend. Ahrend. Voor Voor Voor een een een slimme slimme slimme en en en gezonde gezonde gezonde werkomgeving. werkomgeving. werkomgeving.
Normaal heeft u een Ahrend 2020 bureaustoel vanaf 599, maar bij inlevering van uw huidige bureaustoel heeft u al een Ahrend 2020 bureaustoel voor slechts 399! Actie geldt t/m 30 juni a.s. Ga naar de inruilactie. Furniture as a Service. Waarom nog kantoormeubelen kopen?
Ahrend Wikipedia.
Daarnaast verkocht men de Klino tekentafel die, naar een Nederlands patent, in alle standen instelbaar was. Via de door Ahrend uitgegeven serie: Weten en Kunnen, was men onder meer in staat om een photographietoestel te vervaardigen. Vanaf 1924 werden ook radiotoestellen verkocht. Pas in 1926 verschenen de eerste kantoormeubelen in het assortiment, die via De Globe werden aangeboden, afgezien van de reeds ver voordien leverbare tekeningkasten.
Koninklijke Ahrend investeert in Sint-Oedenrode en Culemborg OfficeRepublic.
In Sint-Oedenrode, tevens hoofdvestiging van inrichter Ahrend, zal 26, mln worden geïnvesteerd in onder andere een volledig nieuwe assemblagelijn voor stoelen en worden in totaal 35 arbeidsplaatsen gecreëerd. Eerder deze maand nam Ahrend op deze locatie een nieuwe showroom en het Innovationlab in gebruik.
Bureaus, bureaustoelen en ander kantoormeubilair van Ahrend.
Met een ruim aanbod van bureaus, vergadertafels, bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten en zorg en onderwijsmeubilair biedt Ahrend altijd een passende oplossing voor uw kantoor of werkomgeving. Naast eigen meubilair biedt Ahrend ook producten aan van andere toonaangevende meubelfabrikanten zoals HAY, Wilkhahn, Arper en andere partners.
Gerevitaliseerde tweedehands kantoormeubelen Ahrend Hergebruik.
Niet voor niets zijn we het eerste en enige Cradle to Cradle bedrijf in de branche. De cirkel wordt echt rond met Ahrend Hergebruik: volledig Ahrend refurbished meubels voor een scherpe prijs. Ahrend Hergebruik levert aan bedrijven en particulieren. Met onze gerefurbishde tweedehands kantoormeubelen richt je eenvoudig en voordelig een professioneel kantoor of ergonomische thuiswerkplek in.
Ahrend. Vitalising workspaces.
In het ontwerp van onze producten en inrichtingen staat design, het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. Met een portfolio van toonaangevende meubelmerken, zoals Ahrend, Presikhaaf en Techo, levert Ahrend inrichtingen voor kantoor, onderwijs en gezondheidszorg. Ontdek Ahrend wereldwijd.
Werken bij Ahrend Ahrend. Werken Werken bij bij Ahrend Ahrend Bekijk Bekijk onze onze vacatures. vacatures.
Die sfeer zorgt ervoor dat ook nieuwe werknemers zich snel thuis voelen bij Ahrend. Mensen die gelukkig zijn in hun werk functioneren effectief en leveren uiteindelijke een positieve bijdrage. Ahrend biedt mensen uitdagende functies, waar ze volledig gebruik kunnen maken van hun talenten en deze verder ontwikkelen.
Ahrend Produktiebedrijf Sint-Oedenrode B.V. in Sint-Oedenrode Machines Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Claim gratis en pas deze tekst aan. Eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding. Kaartweergave Ahrend Produktiebedrijf Sint-O. Geef als eerste een beoordeling aan Ahrend Produktiebedrijf Sint-Oedenrode B.V.Sint-Oedenrode. Gerelateerde bedrijven Ahrend Produktiebedrijf Sint-Oedenrode B.V. SolisPlan Esco B.V. Alfred Nobelstraat 3-a.

Contacteer ons