ahrend
Ahrend Meubels Gehele collectie leverbaar MisterDesign.
MisterDesign is officieel Ahrend Dealer. MisterDesign is officieel dealer van Ahrend. Het gehele assortiment van dit prachtige Nederlandse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop?
Ahrend Complete collectie Workbrands.
Al jaren is Ahrend een grote naam in de wereld van Dutch Design meubilair. Het merk is gespecialiseerd in het leveren van duurzame office lifestyles aan zakelijke klanten over de hele wereld. Welzijn en productiviteit staan bij de producten van Ahrend centraal.
Ahrend neemt Gispen over.
Theo van der Raadt, voorzitter van de directie van Koninklijke Ahrend NV, stelt over de beoogde overname: Gispen en Ahrend zijn tot de verbeelding sprekende Nederlandse merken in kantoorinrichting, met een lange traditie en een eigen identiteit. Omdat zij elkaar uitstekend aanvullen, kunnen klanten erop vertrouwen dat de beide merken onafhankelijk en met het bekende assortiment blijven opereren.
Ahrend/De Cirkel De Machinekamer.
In 1967 wordt De Cirkel opgenomen in het Ahrend concern en voert men de naam Ahrend de Cirkel. Jan Schröfer moet een talent hebben gehad voor designtalenten, want hij weet de ontwerpers Friso Kramer en Wim Rietveld aan de Cirkel te binden.
bol.com Ahrend artikelen kopen? Alle artikelen online.
Select-deals Zomers assortiment Back to school Klussen Zomerdeals. Kies jouw winkel. Alle artikelen van Ahrend. Filter 1 resultaat. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Ahrend 2020 bureaustoel. Strak en tijdloos design 3D Mesh rug Ultiem zitcomfort door speciaal foam 100% recyclebaar Meer.
Ahrend Wikipedia.
Hierna volgde de stencilmachine. Door de specialisatie op kantoorinrichting kreeg Ahrend te maken met concurrenten als Gispen kantoormeubelen en Blikman Sartorius kantoorartikelen. Gispen kwam van productie tot verkoop, Ahrend zocht het in achterwaartse integratie, door zich nauwer met de productie te verbinden, met name met Oda en De Cirkel.
FME Ahrend Produktiebedrijf Sint-Oedenrode B.V.
Ahrend Produktiebedrijf Sint-Oedenrode B.V. Actief in: Bebouwde Omgeving Life Sciences Health. Ahrend Produktiebedrijf Sint-Oedenrode B.V. Koninklijke Ahrend is de toonaangevende internationale projectinrichter die gespecialiseerd is in het leveren van eigentijdse en zeer duurzame office lifestyles aan zakelijke eindgebruikers over de hele wereld.
85. Koninklijke Ahrend MT.nl.
De Friese familie Ahrend, de naamgevers van het bedrijf, zaten al in zaken halverwege de negentiende eeuw. De eerste kantoormeubelen, tegenwoordig de corebusiness van het bedrijf, kwamen vanaf 1926 voor in het assortiment. Menig Nederlander heeft zijn middelbare schooltijd hangend in de beroemde Result-stoel doorgebracht. Ahrend zet de laatste jaren meer en meer in op dienstverlening.

Contacteer ons