advies kantoorinrichting
Ahrend. Vitalising workspaces.
In het ontwerp van onze producten en inrichtingen staat design, het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. Met een portfolio van toonaangevende meubelmerken, zoals Ahrend, Presikhaaf en Techo, levert Ahrend inrichtingen voor kantoor, onderwijs en gezondheidszorg. Ontdek Ahrend wereldwijd.
Kantoorinrichting op maat Gispen: uw circulaire kantoorinrichter.
Andere veelgehoorde wensen zijn flexibiliteit, efficiency slim gebruik van de beschikbare vierkante meters en duurzaamheid. Het antwoord van Gispen hierop is: duurzaam design. Gispen creƫert doordachte en duurzame omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Wij ontwerpen en realiseren een totale werkomgeving op maat die uw identiteit, doelstellingen en werkprocessen ondersteunt.
Advies Rob Wijnen Kantoorinrichting.
Of dit nu een professionele of een particuliere thuiswerkplek is, wij staan klaar voor u met een gedegen ergonomisch advies. Als u een advies voor project of kantoorinrichting wilt hebben, komen wij graag bij u langs om dan ter plekke te adviseren bij het herinrichten van uw project.
Op zoek naar nieuw meubilair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Door met u aan tafel te zitten en te praten over de bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur kunnen wij het beste advies geven over uw nieuwe kantoorinrichting. U vertelt ons wat u in gedachten heeft, wat voor mensen bij u werken en welke afdelingen en werkzaamheden een rol spelen.
Een design kantoorinrichting binnen uw budget.
Shiraz heeft een geselecteerd assortiment, wat inhoud dat we niet dealer willen zijn van elk merk. Enkel kwalitatief kantoormeubilair 90% van ons assortiment wordt binnen Europa geproduceerd en zijn op een milieubewuste manier gefabriceerd, zodat een duurzame kantoorinrichting gewaarborgd blijft.
Perla Kantoorinrichting Ontwerp realisatie Voor meer werksfeer.
Perla Kantoorinrichting uit Haarlem ontwerpt en levert kantoorinrichting met aandacht voor werksfeer, functionaliteit en uitstraling. Onze expertise is dan ook om bedrijven te begeleiden van inspiratie tot en met realisatie. Wij weten wat materialen, kleuren, verlichting en meubilair kunnen doen voor je interieur.
Ontwerp advies voor fantastische kantoren Bas Kantoormeubelen.
Wilt u de kantoorinrichting zelf doen, samen oppakken of uitbesteden? Wij kunnen u bij elke fase van het proces helpen. Vanaf het moment dat uw wensen, behoeften, budget en deadline bekend zijn, denken wij graag met u mee en komen we tot een goed en passend ontwerp die past binnen uw budget. Bij Bas-Kantoormeubelen weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de touwtjes in handen. Adviseren over uw kantoorontwerp. Levering van kantoormeubilair. Het ontwerpen en uitvoeren van uw kantoorontwerp. Advies aanvragen bij BAS.
Jess! Interieuradvies en meer advies aan bedrijven kantoorinrichting interieurontwerp ontwerp realisatie kantine receptie inrichting restylen werkplek bureaustoel ontwerp advies creatief inspirerend realisatie.
richt complete kantoorpanden in, maar restyled ook recepties, kantines of welke ruimte dan ook binnen uw kantoor of instelling, met nieuwe of bestaande materialen. kan u begeleiden van een eerste idee tot het laatste pennenbakje, uiteraard met een duidelijke signatuur!

Contacteer ons