design directiebureau
Directiebureaus Havic Kantoormeubelen.
Mocht u vragen hebben over extra opties of mogelijkheden voor uw design directiebureau, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Niet het directiebureau gevonden dat u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms met design kantoormeubelen.
Directiebureaus goedkoop online kopen Officecity.nl.
Een sterke en zelfverzekerde uitstraling met een directiebureau. Van alle verschillende bureausoorten is het directiebureau het grootst. Dankzij de afmeting bepaalt deze direct de uitstraling van een ruimte. Afhankelijk van de grootte van uw directiekamer zijn de bureaus ook uit te breiden met een aanbouwblad of aanbouw ladeblok.
Directiebureaus Stijlvol en degelijk Kantoormeubelen Zuid. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTube.
Voor de juiste uitstraling van uw directiekantoor is het aan te raden om het gehele kantoor in dezelfde stijl in te richten. Wij hebben prachtige complete series waarmee u de stoelen, kasten en vergadertafel kunt aanpassen aan uw directiebureau. Dit zorgt voor rust en eenheid binnen uw kantoor. Directiemeubilair van Kantoormeubelen Zuid geeft uw kantoorinrichting de uitstraling die uw bezoekers verwachten van het kantoor van de directie. Om ervoor te zorgen dat het directiemeubilair niet alleen bij de smaak van de directeur past maar ook bij de uitstraling van het bedrijf, hebben we verschillende series directiemeubilair in ons assortiment. Deze sluiten aan bij de overige kantoormeubelen in onze collectie en hier kan iedere directeur een keuze uit maken. We hebben bijvoorbeeld een strakke design serie die gekenmerkt wordt door strak design en een rustige uitstraling.
Directiebureau kopen.
Directiebureau Darkwood XTR 210x90cm. Directiebureau design Actium. Directiebureau design met kast Actium Quattro 210x255cm Rechts Glanzend zwart Notenhout. Directiebureau Oakwood XTR 210x210cm. Directiebureau Oakwood XTR 230x172cm met zwevend aanbouwblad. Directiebureau Organik 180x90cm. Directiebureau ProLine Oakwood XTR 210x90cm. Glazen bureau design Actium Quattro.
Castelijn LV directiebureau design bureaus bij Versluis Versluis Kantoormeubelen.
Het directiebureau LV is opvallend qua kleurgebruik, opvallend qua berging, maar zéker opvallend qua bladsamenstelling. De bladen zijn namelijk gemaakt van aaneengeregen stroken hout van verschillende afmetingen, waardoor een geheel eigen beeld ontstaat. Een afwisselende schakering van tinten en structuren.
Design hoekbureau XLINE van zwart glas directiebureau.
Design recht bureau XLINE van wit glas 160x80 cm. Design recht directiebureau XLINE van zwart hout 160x80 cm. Design recht directiebureau XLINE van zwart glas 160x80 cm. Design hoekbureau XLINE van wit hout hoek naar keuze. Design, hoekvormig directiebureau XLINE van zwart hout hoek naar keuze.
Directiebureau in hoogglans wit van RKNL Meubelstudio. Directiebureau in hoogglans wit van RKNL Meubelstudio.
Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. De levertijd van het RKNL 20 directiebureau is 10-12 weken. De garantie op het bureau bedraagt 2 jaar. De aankoop van dit design directiebureau gaat niet over één nacht ijs.
Directiebureaus kopen? BESLIST.nl Goedkoop en ruime keus online.
LAS Delta Evo Directiebureau No.4 Wit, 160x90x75 cm, 166 Pavia Walnut. Kleur blad: Wit Afmeting: 160x90x75 cm Kleur: 166 Pavia Walnut Italiaanse Directiebureau Delta 4 bestaande uit een directiebureau, lage directiekast/dressoir 275cm met houten deuren, dressoir kastje en een ronde vergadertafel exclusief stoelen. Bureautafel 160x90x75, 180x90x75 of 200x90x75 cm. Dressoir met 3 laden en 1 deur niet verrijdbaar, afb. Design recht directiebureau XLINE van wit hout 160x80 cm.

Contacteer ons