design directiebureau
Directiebureaus Havic Kantoormeubelen.
Mocht u vragen hebben over extra opties of mogelijkheden voor uw design directiebureau, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Niet het directiebureau gevonden dat u zoekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze showrooms met design kantoormeubelen.
Directiebureaus goedkoop online kopen Officecity.nl.
Van alle verschillende bureausoorten is het directiebureau het grootst. Dankzij de afmeting bepaalt deze direct de uitstraling van een ruimte. Afhankelijk van de grootte van uw directiekamer zijn de bureaus ook uit te breiden met een aanbouwblad of aanbouw ladeblok.
Directiebureaus Stijlvol en degelijk Kantoormeubelen Zuid. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTube.
Voor de juiste uitstraling van uw directiekantoor is het aan te raden om het gehele kantoor in dezelfde stijl in te richten. Wij hebben prachtige complete series waarmee u de stoelen, kasten en vergadertafel kunt aanpassen aan uw directiebureau. Dit zorgt voor rust en eenheid binnen uw kantoor. Directiemeubilair van Kantoormeubelen Zuid geeft uw kantoorinrichting de uitstraling die uw bezoekers verwachten van het kantoor van de directie. Om ervoor te zorgen dat het directiemeubilair niet alleen bij de smaak van de directeur past maar ook bij de uitstraling van het bedrijf, hebben we verschillende series directiemeubilair in ons assortiment. Deze sluiten aan bij de overige kantoormeubelen in onze collectie en hier kan iedere directeur een keuze uit maken. We hebben bijvoorbeeld een strakke design serie die gekenmerkt wordt door strak design en een rustige uitstraling.
Directiebureau kopen.
De blikvanger in je kantoor. Met een fraai ingericht directiekantoor voel jij je op je gemak en geef je direct een visitekaartje af. Hoe wil jij je kantoor inrichten? Houd je van een klassieke stijl of meer van een directiebureau met echt organische materialen. Wil je een groot directiebureau of een hoekbureau. Wij leveren allerlei stijlen zoals een wit directiebureau of een glazen directiebureau. Maak je kantoor af met een luxe dressoir of een kast voor in je directiekantoor of een bijpassende leren bureaustoel of directiestoel? De meeste bureaus zijn snel binnen 1-2 weken te leveren en worden gratis gemonteerd. Heb je advies nodig of heb je vragen? Neem dan contact op op het nummer 085-0160140 of via het contactformulier. EOL kantoormeubelen 9. 4-poot design poten 5.
Castelijn LV directiebureau design bureaus bij Versluis Versluis Kantoormeubelen.
Het directiebureau LV is opvallend qua kleurgebruik, opvallend qua berging, maar zéker opvallend qua bladsamenstelling. De bladen zijn namelijk gemaakt van aaneengeregen stroken hout van verschillende afmetingen, waardoor een geheel eigen beeld ontstaat. Een afwisselende schakering van tinten en structuren.
Design hoekbureau XLINE van zwart glas directiebureau.
Design recht directiebureau XLINE van zwart glas 160x80 cm. Speciale prijs: 40410., Normale prijs: 44900., Design hoekbureau XLINE van wit hout hoek naar keuze. Speciale prijs: 44910., Normale prijs: 49900., Design, hoekvormig directiebureau XLINE van zwart hout hoek naar keuze.
Directiebureau in hoogglans wit van RKNL Meubelstudio. Directiebureau in hoogglans wit van RKNL Meubelstudio.
Transportkosten voor levering in Nederland zijn bij de prijs inbegrepen. De levertijd van het RKNL 20 directiebureau is 10-12 weken. De garantie op het bureau bedraagt 2 jaar. De aankoop van dit design directiebureau gaat niet over één nacht ijs.
Directiebureaus kopen? BESLIST.nl Goedkoop en ruime keus online.
Afmetingen: Werkblad: 200 x 100 cm B x D In hoogte instelbaar van 62 tot 82 cm Deze combinatie bestaat uit: blad 200 x 100 cm, kleur oak light set Nova 100 kabelgoot XL Prijs is vanaf 74. Design recht directiebureau XLINE van zwart hout 160x80 cm.

Contacteer ons